Faciliteiten die we bieden

Woonkamer & Keuken

Naast uw eigen gastenkamer inclusief eigen badkamer, heeft u ook de volledige beschikking over de gemeenschappelijke, karakteristieke woonkamer en keuken. Beide bevinden zich op de begane grond en zijn uitgerust met alle faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken.

In de woonkamer kunt u zich laten neerploffen op één van de heerlijke banken of aanschuiven aan de bar- of bistrotafel. Een spelletjes liefhebber? We hebben verschillende bordspellen in huis om een avond zoet mee te zijn.

Heeft u zin om lekker zelf te koken? De knusse keuken is klein maar fijn en van alle gemakken voorzien, zodat u zelf een heerlijk avondmaal kunt bereiden. 

Tuin & Schuurtje

Er bevindt zich een omheinde tuin aan de achterkant van het pand. Via de schuttingdeur aan de zijkant van de tuin komt u ook de B&B binnen. In het voorjaar zal er gelegenheid zijn om buiten te ontbijten/avondeten. Neemt u de fiets (mee) naar het mooie Winschoten? Deze kunt u veilig stallen in het schuurtje in de tuin. Een elektrische fiets? U kunt uw fiets opladen in onze schuur. 

Televisie & Wifi

Tijdens uw verblijf kunt u op uw kamer tv (met Netflix) kijken. Ook mag u kosteloos gebruik maken van onze Wi-Fi. De code hiervan vindt u in uw kamer.

Contactloos verblijf dmv sleutelkastje

Het kan voorkomen dat we u niet persoonlijk de sleutel van uw gastenverblijf kunnen overhandigen. Of misschien kiest u zelf liever voor contactloos inchecken. Geen probleem! We werken ook met een sleutelkastje. Waar u deze vindt en wat de code is mailen of bellen we u uiterlijk 24 uur voor aankomst door.


Belangrijk om te weten: Het ontbijt is optioneel en kan alleen worden geserveerd op vrijdagochtend, zaterdagochtend en zondagochtend. 

Wilt u hier gebruik van maken? Noteer dit dan in het opmerkingen veld tijdens het boeken van uw kamer. De kosten zijn €9,95 p.p. voor een heerlijk ontbijt.


Op de andere dagen kunt u zelf uw ontbijt bereiden. Schuin tegenover Het Molenhuisje vindt u de Jumbo en de Aldi. De keuken - met oven, inductie kookplaat & een vaatwasser - staat altijd tot uw beschikking. Ook zijn er meerdere heerlijke bakkers in de omgeving.